Hvis du er interesseret, kan du læse mere om vores fulde politik omkring persondata her. Herunder finder du den korte version.

Når du benytter vores website indsamler og behandler Nick Caraway Entertainment ApS en række personoplysninger. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af websitets indhold, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger/abonnent eller foretager køb via websitet. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne i forbindelse med køb eller oprettelse af login, indsamler og behandler Nick Caraway Entertainment ApS følgende personlige oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail og betalingsoplysninger.

Nick Caraway Entertainment ApS opbevarer oplysninger om dig, så længe du er aktiv kunde hos os. Vi betragter dig som aktiv kunde så længe, at vi inden for de seneste tre år har været i kontakt med dig. Oplysninger om dig slettes, når du ikke har været aktiv kunde i et år; altså 4 år efter vores seneste kontakt med dig

Nick Caraway Entertainment ApS kan dele dine personoplysninger med; leverandører og forhandlere, herunder IT-leverandører, support, vareleverandører, samarbejdspartnere, finansielle institutioner – som vi samarbejder med for at assistere vores virksomhed, herunder banker og finansierings- og forsikringsselskaber.

Som undtagelse opbevares oplysninger, der indgår i bogføringsmateriale (fakturaer mv.), som minimum i overensstemmelse med bogføringslovens regler; dvs. fem år fra udgangen af det regnskabsår, registreringen vedrører, uanset at dit kundeforhold måtte ophøre inden da.

Nick Caraway Entertainment ApS’s opbevare dine personoplysninger, for at sikre, at vi kan give dig den bedst mulige service, herunder at vi løbende kan forbedre vores service på baggrund af tilbagemelding fra dig. Ligeledes ønsker Nick Caraway Entertainment ApS, at kunne kommunikere effektivt med dig, herunder at kunne målrette markedsføring og anden kommunikation i forhold til dine interesser. Derudover er Nick Caraway Entertainment ApS interesseret i at føre statistikker over solgte vare m.m. til internt brug.

Når du handler her, gemmer vi din ordrehistorik  for, at kunne give dig den bedst mulige service.

Som kunde har du altid mulighed for, at logge ind på nickcaraway.com under min konto og se alle de data, som vi har på dig inklusiv din ordrehistorik for de seneste år. Her vil det også være muligt, at downloade dine fakturaer som pdf. Har du glemt dit password, kan du få dette tilsendt. Du kan herefter selv ændre det.

På nickaraway.com henholder vi os ifølge loven omkring kryptering af personfølsomme oplysninger. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Nick Caraway Entertainment ApS har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver offentliggjort, tabt, slettet, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Nick Caraway Entertainment ApS benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse parter behandler udelukkende oplysninger på vegne af Nick Caraway Entertainment ApS og må ikke anvende data til egne formål.

Nick Caraway Entertainment ApS anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Som registreret hos Nick Caraway Entertainment ApS har du ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig, ligesom har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Ønsker du ikke længere at være registreret her, siger du bare til, så sørger vi for at få dig slettet igen. Iflg. regnskabsloven skal vi dog opbevare data på vores handel i 5 år. Henvendelse i forbindelse hermed rettes e-mail:  mail@nickcaraway.com.

Hvis du vil klage over Nick Caraway Entertainment ApS’s behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Logstatistik bruges på Nick Caraway Entertainment ApS og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. På nickcaraway.om anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter til glæde for dets brugere.  Hos nickcaraway.com anvendes logstatisik derudover til at udarbejde interne statistikker over solgte varer. Du kan læse mere om vores cookie politik her.

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på tlf.+45 70 20 20 34 eller mail@nickcaraway.com.